0700 167 87

Почивки и екскурзии в Австрия на супер цени 2020

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Виена
2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Виена - Будапеща - тръгване от Варна, Шумен, Велико Търново, Плевен
Виена - Будапеща - тръгване от Варна, Шумен, Велико Търново, Плевен3 нощувкиЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от413.00лв.
Дати на тръгване
03.09.2020
и още 4 други
Тръгване от
Варна, Велико Търново, Плевен, Шумен
Автобус
Виж повече
АВСТРИЯ – лято в сърцето на величествените Тиролски Алпи! Ранни записвания
АВСТРИЯ – лято в сърцето на величествените Тиролски Алпи! 7 нощувкиСофия - Сирмионе - Бардолино - Зеефелд – Инсбрук – Ватенс – Гармиш Партенкирхен - Болцано – Мерано – Вадуц – Хур – Кортина д’Ампецо - СофияЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от895.00лв.
Дати на тръгване
16.07.2020
и още 1 други
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече

Екскурзии до АвстрияНе са много онези туристически дестинации, предлагащи на пътешествениците места за отдих през цялата година. Момента, в който чуем за зимни спортове в Алпите, в главата ни незабавно изплува картината на ски в Австрия. Страната е една от най-извисените. Тя е впечатляващ архитектурен паметник за Европа и не търпи да има конкуренция от друга европейска държава.

Не са малко на брой градовете в Австрия, които са в готовност да ви оставят без дъх. Ако някой от вас е посещавал поне веднъж в живота си Виена, то сам се е убедил, че този град е пъпа на музикалния живот в Австрия. Върха на самия Барок е Залцбург – това е и родното място на всеизвестния Моцарт. Ако трябва да се потопим в пейзажите на величествена Виена, то ще забележим как върховете на Инсбрук успяват да оградят очарованието, превъплътено в безброй сгради.

Избирайки Австрия екскурзии, то ние ви гарантираме, че сте направили своя правилен избор. Съмнение в това никога е нямало и няма да има. Остава само а ви запознаем със забележителностите, които предлага могъщата европейска страна.

Тя не само е вълнуваща за пътешествениците, но момента, в който кракът ви стъпи на нейната територия, ще се докоснете до положителния заряд, разпръскващ се от всяка една точка на страната. Стотици хиляди туристи всяка година се отправят към пределите на Австрия.

Защо екскурзии до Австрия са едни от най-посещаваните дестинации?

Една от основните причини, Австрия да се превърне в място, където туристи не престават да пристигат, е именно нейното богато културно и историческо наследство. То е съчетано по възможно най-перфектния начин с модерни облик, който днес притежава страната. А за природата смятаме, че е излишно да споменаваме. Всеки един от вас навярно е чувал за прекрасните гледки, ширещи се до всяка една точка от европейската държава.

Какво да посетим при екскурзии в Австрия?

Във Виена се намира къщата на Фройд, която задължително трябва а бъде посетена. Независимо какво е настроението ви в него момент, то приятното преживяване е нещо гарантирано. Имате реалната възможност да се върнете назад във времето и да погледнете на света с един по-различен поглед.

Арсенал е военно-исторически музей, който също така заслужава вашето внимание. Разположен в столицата, музеят ви позволява да скочите в миналото на Австрия и на останалите европейски страни.

Ако сте привърженици на мостове, то Щаатсбрюке ще ви впечатли безгранично. Намиращ се в Залцбург, той ви осигурява достъп о едни от най-прелестните гледки, които едва ли някога сте виждали през целия си живот. Благодарение на моста старата и нова част на града са свързани.

Няма как да пропуснем да ви споменем и всеизвестното виенско колело. Излишно е да споменаваме къде се намира то. Името му говори само за себе си. Но все пак за неразбралите нека уточним, че виенското колело се намира в столицата Виена.

Организирайки си екскурзия до Австрия, то вие имате възможността да отпиете от нещо, което очите ви не са виждали, ръцете ви не са докосвали и ушите ви не са чували. Преживяването ще се превърне в едно от най-запомнящите се за вас. В зависимост от това с какъв транспорт предпочетете да пътувате, то по път можете да почерпите от красотата на някой от другите европейски държави. Не пропускайте да разгледате още музея на Елизабет Баварска, както и Музеят на модерното изкуство, намиращ се във Виена. Предлагаме ви безброй оферти, имащи за цел да ви отведат точно там, където сънищата се превръщат в реалност.

Почивки до АвстрияПланирате ли да отидете на почивка в Австрия? Специалистите съветват да отделите повече време, защото за да добиете представа за това какво представлява алпийската страна, вие ще се нуждаете от известно време.
Въпреки че страната действително е много малка и лесно може да бъде обиколена на длъж и на шир, тя всъщност предлага толкова много прекрасни места, че трябва да отделите поне 2 седмици за да добиете представа за района, в който сте решили да отседнете.

Разбира се, почивката предполага, че ще прекарате повече време на едно място и ще релаксирате, но все пак дори и тогава ще искате да опознаете малко повече неща в района, в който сте отседнали, а такива има много.

Австрийските градове

Австрия е известна с това, че тук се намират едни от най-изящните и изтънчени градове в света. Независимо дали ще прекарате почивката си в Залцбурт или мечтаете за Виена, тук ще се докоснете до истински съвършенство във всеки един аспект.

Австрийските градове съчетават великолепни исторически сгради, изтънчени паркове и градини, развлекателни паркове с разнообразни атракциони и безкрайно богатство от музеи и галерии.

А когато се изморите от цялото обикаляне и тичане, тогава можете да се отдадете на заслужена почивка в някой изящен ресторант, от който ще можете да се наслаждавате на европейският ритъм на живот отвън.

Австрийските градове са идеално място за почивка и за хората на изкуството, кото търсят вдъхновение. Не един от великите музикални класици се е вдъхновявал за своето творчество от величието на бавни протичащата през Виена река Дунав.

Природата

Но нека не се ограничаваме само с градовете. Почивката в Австрия може да има и друга цел, като например да се докоснете до великолепната природа на тази красива страна в Централна Европа.

В по-голямата си част тя е доминирана от планински пейзажи, където назъбените планински върхове са постоянно покрити със сняг. От тях се спускат буйни и студени планински потоци.

По пътя си те преминава през стръмни изумрудено зелени планински склонове за да достигнат до закътани и тихи сенчести долини.

Едно от най-големите богатства на Австрия са нейните удивителни езера, считани за едни от най-красивите в света. Те съчетават кристална чистота и прозрачност, ледено спокойствие и са оградени от пищни борови гори.
На места край брега са кацнали исторически селца с красиви къщи, по чийто прозорци са наслагане саксии с пъстроцветни растения.

Недостатъци на Австрия

Трудно можем да намерим недостатъци в страна, която е считана за една от най-добрите за живеене  света. И все пак ако наистина трябва да отбележим нещо, това биха били цените, които със сигурност са малко по-високи от тези, които можем да открием в България.

Друг недостатък е, че в най-красивите планински райони обикновено и времето е най-хладно, макар че това зависи от сезона и разбира се от вашите очаквания.


Гласувайте за тази държава:

4.5 172