0700 167 87

Почивки и екскурзии в Бразилия на супер цени 2020

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Рио де Жанейро
2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

АРЖЕНТИНА – ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ – БРАЗИЛИЯ с Рио, Копакабана и Ангра дос Рейс, с възможност за посещение на столицата на УРУГВАЙ - Монтевидео! Има мъж и жена за комбинации за дата 15.11. ПОТВЪРДЕНА ГРУПА! Ранни записвания
АРЖЕНТИНА – ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ – БРАЗИЛИЯ с Рио, Копакабана и Ангра дос Рейс, с възможност за посещение на столицата на УРУГВАЙ - Монтевидео! Има мъж и жена за комбинации за дата 15.11. ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!10 нощувкиСофия - Париж/Франкфурт – Буенос Айрес – Монтевидео – Буенос Айрес - Игуасу – Ангра дос Рейс - Рио де Жанейро – Париж/Франкфурт – СофияЦената е за 10 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от4979.00лв.
Дати на тръгване
15.04.2020
и още 1 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
Екскурзия до Аржентина и Бразилия с възможност за посещение на Монтевидео, Уругвай!
Екскурзия до Аржентина и Бразилия с възможност за посещение на Монтевидео, Уругвай!10 нощувкиСОФИЯ – ФРАНКФУРТ - БУЕНОС АЙРЕС - ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО - ФРАНКФУРТ - СОФИЯЦената е за 10 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от5261.00лв.
Дата на тръгване
19.11.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Екскурзии до БразилияБразилия е страна, която заслужава да бъде посетена, не само заради Световното първенство по футбол, което не отдавна се проведе именно там. Заслужава се да се докоснете и потопите до това неземно местенце от света. Разберете кои са онези 6 причини, подтикващи ви да резервирате своите билети.

Поради огромното разстояние, на което се намира Бразилия, спрямо България, тя не е сред основните дестинации за родния турист. Малко са онези, които са се докосвали до традициите и обичаите на местните хора в страната. И въпреки това, Бразилия е с богата история и тя несъмнено има какво да ви разкаже и какво да ви покаже. Един път докоснали се до това място, то няма да можете да откъснете поглед от горещите и красиви плажове там. На територията на страната се намира Амазония – това е едно от последните места, които не са докоснати от човека.

Фернандо ди Нороня

Можете с дни да се наслаждавате на архипелага от острови. Много хора го сравняват с картичка, защото неземната му красота изглежда почти нереална. Разположен е на северното крайбрежие на Бразилия. Само един от островите е обитаван от хора, останалите са останали ненаселени. За сметка на това, можете да се гмуркате около останалите острови. Условията там ви осигуряват целогодишен достъп.

Статуята на Иисус Христос – символът на Рио

Заговорим ли за екскурзии до Бразилия, няма как да не споменем статуята на Иисус Христос. Това се приема като символ на Рио и навярно повечето хора, чувайки Бразилия, правят асоциация именно с нея. Статуята е висока близо 40 метра. Издига се на надморска височина около 700 метра и може да бъде видяна от всяка една точка в Рио де Жанейро.

Град Салвадор – за привържениците на плажовете

Град Салвадор е в състояние да ви предложи куп атракции. Ако искате да се докоснете до перфектният климат в Бразилия, то значи сте попаднали на правилното място. Тук се намират най-красивите плажове, способни да ви оставят без дъх. Пред вас се разпростират какви ли не възможности – можете да покарате сърф, да се отдадете на пълен релакс на плажа, да се гмуркате или да направите разходка с лодка.  Можете да видите едни от най-красивите рифове, намиращи се в страната.  Ако на почивката ви присъстват най-малките членове от семейството, то естествените каменни басейни са подходящи за тях.

Театър Амазония

Ако сте любител на културния туризъм, то Театър Амазония със сигурност ще ви впечатли. Тук се намира операта. Намира се в сърцето на Амазонската джунгла и по-конкретно в град Манаус. Докато е протичал строежа на сградата, са били внасяне материали от абсолютно всички краища на света.

Водопад Игуасу

Ако сте почитатели на природата, то значи тук ще намерите нещо, на което да се възхищавате с часове. Водопадите са едни от най-красивите в света, на които туристите се възхищават. Те наброяват 275, най-внушителен сред тях е Дяволското гърло.

Карнавалът в Рио де Жанейро

Изключено е да не сте чували за световноизвестния карнавал в Рио де Жанейро. Всяка година, през първите месеци, се състои карнавалът. Около половин милион туристи не спират да се наслаждават на танцуващите самба красавици. Ако сте решили специално да посетите карнавала, то добре би било да резервирате предварително полет и хотел, тъй като през това време от годината градът е пренаселен от хора.

Ако изберете екскурзии до Бразилия - не пропускайте възможността да опознаете всяка една точка от тази топла и екзотична дестинация.

Почивки до БразилияБразилия е една от най-големите страни в света и по площ, и по население. Тя е дом на около 205 милиона души и по територия е голяма колкото континенталната част на САЩ. Съвсем леко отстъпва на площта на Китай и превъзхожда дори цял континент като Австралия. Страната заема ядрото на Южна Америка, обхващайки повече от половината от неговата територия. На север достига не далеч от Карибско море, мака и да няма излаз на него, а на юг достига умерените ширини на континента.

Защо Бразилия?

Културата

Почивката в Бразилия предлага възможността да се докоснете до изключително културно разнообразие. В страната се провеждат повече карнавали, празненства и фестивали, отколкото във всяка друга страна по света.

Причината е, че латинските страни винаги са най-наситени в културно отношение, а тук говорим за страна гигант, чието население е по-голямо от това на Франция, Италия, Испания, Португалия и Румъния (всички латиноезични страни в Европа) всети заедно.

Градовете

Какво би била културата, ако не се случват всички тези събития на фона на местните градове, които са така пъстри и живописни. В португалската култура има известно чувство за романтика, примесено с малко тъга и меланхолия, които заедно придават щрихите и на бразилските мегаполиси.

Нека да споменем Рио де Жанейро - един от най-красивите градове в света, който поколения наред пленява сърцата на хората със своите удивителни плажове, крайбрежни булеварди, заливи, градини и стил на живот.

Но не е само Рио това, което си струва да се посети. Салвадор, Натал, Форталеза, Рисифе, Флориаополис, Витория или пък Сао Луис, който често бива наричан бразилския Лисабон или новия Лисабон.

Природата

Една от причините да изберете възможността за почива в Бразилия е нейната великолепна природа. Страната е може би най-пищната на планетата, притежавайки най-големите дъждовни гори в света и това е чудесна причина за да я посетите. Предлагат се изключителни възможности за круизи по течението на река Амазонка, но също така и други начини за достигане до вътрешността на най-голямата и гъстата дъждовна гора на планетата.

Плажовете

Плажовете на Бразилия са едни от най-хубавите в света. Това което ги обединява е топлото море, чистата вода и златния пясък. Много от тях са добили през годините световна слава. Копакабана и Ипанема например са легендарни и дори са възпявани в хитове, които вече радват слуха ни с десетилетия.

По ирония на съдбата, много от на-красивите плажове всъщност остават неизвестни за хората, като сред тях са златните плажове на Ангра дос Рейс, които могат да смаят дори онзи човек, който е посещавал вече всички най-екзотични места на планетата.


Гласувайте за тази държава:

4.4 161