0700 167 87

Почивки и екскурзии в Германия на супер цени 2020

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Берлин, Почивки и екскурзии в Мюнхен
7 оферти за тези критерии.

Подреди по:

ГЕРМАНИЯ - Бавария и нейните замъци!
ГЕРМАНИЯ - Бавария и нейните замъци!5 нощувкиСофия - Баварските Алпи – Тиролски Алпи - Баварските замъци Линдерхоф – Хоеншвангау – Нойшванщайн - Боденското Езеро – Остров Майнау - Мюнхен – Езерото Химзее – Филах - СофияЦената е за 5 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от659.00лв.
Дата на тръгване
17.08.2020
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
ГЕРМАНИЯ - Лятна ваканция в ШВАРЦВАЛД! ПОТВЪРДЕНА ГРУПА! Ранни записвания
ГЕРМАНИЯ - Лятна ваканция в ШВАРЦВАЛД! ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!7 нощувкиСофия – Любляна – Щутгарт - Фройденщат – Шварцвалд – Хоенцолерн – Тюбинген - Фрайбург – Колмар - Баден – Баден – Страсбург – Клагенфурт – СофияЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от835.00лв.
Дата на тръгване
14.08.2020
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
ГЕРМАНИЯ – Берлин, Лайпциг и романтичния път на Бавария! Комбинирана екскурзия самолет и автобус!
ГЕРМАНИЯ – Берлин, Лайпциг и романтичния път на Бавария! Комбинирана екскурзия самолет и автобус!6 нощувкиСофия – Берлин – Потсдам – Лайпциг – Кобург - Бамберг – Вюрцбург – Ротенбург на Таубер – Динкелсбюл – Ландсхут – Замъка Херенхимзее – Блед – Кран - СофияЦената е за 6 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от985.00лв.
Дата на тръгване
17.07.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ГЕРМАНИЯ - Долината на р. Рейн и Баварските замъци! Има жена за комбинация! Ранни записвания
ГЕРМАНИЯ - Долината на р. Рейн и Баварските замъци! Има жена за комбинация!8 нощувкиСофия – Загреб - Мюнхен – Инголщат - Нюрнберг - Бамберг – Франкфурт – Кобленц - Кьолн - Долината на река Рейн – Манхайм - Хайделберг – Боденско езеро – остров Майнау - Баварските замъци – Мюнхен - Блед – Любляна - СофияЦената е за 8 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от995.00лв.
Дати на тръгване
24.07.2020
и още 2 други
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
ГЕРМАНИЯ – Долината  на река Рейн – Комбинирано пътуване със самолет и автобус! Има жена за комбинация за 27.07.2020! Ранни записвания
ГЕРМАНИЯ – Долината на река Рейн – Комбинирано пътуване със самолет и автобус! Има жена за комбинация за 27.07.2020!6 нощувкиСофия – Франкфурт – Кобленц - Кьолн - Долината на река Рейн – Манхайм . Хайделберг – Боденско езеро – Остров Майнау - Баварските замъци – Мюнхен - Блед – Любляна - СофияЦената е за 6 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1075.00лв.
Дати на тръгване
26.07.2020
и още 2 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
Баварски замъци – ТИРОЛ - ДОЛИНАТА ВАХАУ със самолет от Варна
Баварски замъци – ТИРОЛ - ДОЛИНАТА ВАХАУ със самолет от Варна4 нощувкиВарна – Баварски замъци – Инсбрук (перлата на Тирол) - Залцбург (вълшебният град на Моцарт) - слънчевата долина Вахау – Виена – ВарнаЦената е за 4 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1203.00лв.
Дата на тръгване
25.09.2020
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече
РОМАНТИЧНИЯТ ПЪТ НА БАВАРИЯ със самолет от Варна
РОМАНТИЧНИЯТ ПЪТ НА БАВАРИЯ със самолет от Варна4 нощувкиЦената е за 4 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1262.00лв.
Дата на тръгване
21.09.2020
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече

Екскурзии до ГерманияЗа никой не е тайна, че Германия се намира в Западна Европа. Тя е в съседство с едни от най-силно развитите в икономическо отношение страни, като самата тя е една от основните икономически сили. Всяка година страната бива посещавана от над 28 милиона туристи. Разберете кои са най-предпочитаните дестинации при екскурзия в Германия, които хората от всички краища на света, не пропускат да видят.

Кьолнската катедрала

Тя е разположена в централната част на града и представлява една от най-интересните забележителности на Кьолн. Самата катедрала заема важна роля в църковния живот на цяла Европа. Построена във френски готически стил, тя е в състояние да ви остави без думи, окато отпивате от величието и красотата й. целта на катедралата е обединяване на немските католици с пруските протестанти.

Бранденбургската врата

Бранденбургската врата е архитектурен паметник-арка и символ на Берлин и Германия. Построена е през периода от 1788 година до 1791 година. Височината й достига 26 метра, а широчината – 65,5 метра.

Замъкът Нойшванщайн

Този замък е наричан още „Замъкът на лебедовата скала“. Намира се на хълма на баварските Алпи. Ако погледнете наоколо, то навярно ще бъдете впечатлени и изумено от това, което виждат очите ви. Гледките наподобяват шедьоври на прочути художници. Пейзажът на около разпръсква магичен прашец.

Баварският крал Лудвиг II е поръчал построяването на замъка. Всяка година тази забележителност бива посещавана от 1,3 милиона души.

Контейнерен терминал на пристанището на Хамбург

Това е най-голямото пристанище, намиращо се в Германия. То е третото по големина и в целия свят. През 2006 година са били обработени около 8,86 милиона контейнера в пристанището на Хамбург. Условията са прекрасни и те позволяват там да се съхраняват изключително много подправки като кафе, чай и други.

Замъкът Вартбург

Този приказен замък е разположен около тясна и стръмна скала. За да се насладите на чудноватите му форми и магическото въздействие, което ще окаже върху вас, то вие трябва да преодолеете височина около 400 метра. Можете да се докоснете до какви ли не стилове, тъй като самата архитектура на замъка е съчетание между Романтизъм, Готик и Ренесанс. Смята се, че замъкът е бил основан през далечната 1067 година. Вартбург е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО през 1999 година.

Паметник на битката на народите

Този паметник е бил издигнат през 1813 година в чест на битката на народите, както подсказва и самото му име. Считан е за най-големият паметник, намиращ се в Европа. Близо до паметника бихте могли да видите камъка на Наполеон. През далечната 1813 година, на това място той разполага щаба си.

Холстентор

Това, на практика, представлява порта, която успява да загради града от запад. Намира се в град Любек. Тя е била построена с цел да защитава гражданите от външни заплахи. Градът е представлявал крепост и е имал три основни изхода. На запад е била Холстентор. Там сега се помещава музей на градската история. Пред самите порти можете да видите статуя на лъв.

Тези и още много други забележителности можете да видите по време на вашите екскурзии до Германия.

Тази страна е едно от най-посещаваните места в света. Заслужава се поне веднъж в живота си да се докоснете до всичко онова, което Германия ви предлага.

Обмисляли ли сте възможността да прекарате следващата си почивка в Германия?

Почивки до ГерманияОбикновено повечето хора реагират с изненада, защото традиционно свързват Германия с място, на което се работи здраво срещу добро заплащане, но само това ли е тази страна? Оказва се, че Германия е много повече и, че просто трябва да ѝ дадете шанс, а тя ще направи останалото.

Страната определено има много неща, които да предложи на своите гости. На първо място, тя е популярно място за шопинг туризъм. Човек може да намери разнообразна техника, дрехи и какво ли още не на съвсем прилични цени. Това може да ви изненада малко, защото човек очаква да намери само скъпи стоки в една от най-богатите държави.

Освен това, Германия е и място с много мек и приятен климат. Колкото и да не ви се иска да повярвате, традиционно зимата в Германия е много по-мека от тази в България. Докато у нас температурите често падат десетки делния под нулата, то в Германия те обикновено се задържат някъде около 10 градуса в по-голямата част от страната.

Германия е желана дестинация за кулинарен туризъм. Някога с тази цел хората посещаваха основно страни като Италия и Франция, но днес именно Германия е мястото с едни от най-добрите ресторанти в света като цяло. Тук се предлага не само най-доброто от немската кухня, но можете да видите и някои от най-добрите готвачи на планетата да приготвят храна, която е характерна за техния роден край, независимо от къде са.

Страната е притегателна дестинация и за круизен туризъм. Ако тук реагирате с изненада, нека да ви припомним, че някои от най-големите и известни реки в Европа преминават през Германия, а течението на много от тях позволява преминаването на малки, но луксозни круизни корабчета. Това позволява да преминете през някои от най-красивите градове в Европа, без да се налага да напускате лукса на комфортната каюта, в която сте отседнали.

Плажовете са още нещо, с което Германия ще ви изненада. Те са невероятни и предлагат страхотен бяло-златен пясък. Някои от най-красивите ще намерите на изток към Полша, а самата крайбрежна зона в по-голямата си част е оформена като привлекателна зона за отдих и почивка.

Освен храна, круизи и прекрасно крайбрежие, Германия ще ви смае и с още нещо - великолепната си архитектура. Някои от най-красивите градове в Германия са и сред най-прекрасните места за туризъм в света. Тук ще намерите замъци, стари крепости заобиколени от пълни с вода ровове и всичко това на фона на ултрамодерни сгради от стъкло и бетон.


Гласувайте за тази държава:

4.5 126