0700 167 87

Почивки и екскурзии в Загреб на супер цени 2020

6 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Плитвички Езера - Загреб Любляна – Пещерата Постойна – Замъка Предяма от Варна и София
Плитвички Езера - Загреб Любляна – Пещерата Постойна – Замъка Предяма от Варна и София3 нощувкиВарна – Шумен –Търговище - Велико Търново - Севлиево - СофияЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от280.00лв.
Дати на тръгване
22.07.2020
и още 2 други
Тръгване от
Варна, Велико Търново, София, Шумен, Севлиево
Автобус
Виж повече

Столицата на Хърватска е познатият на всички град Загреб. Той е разположен по бреговете на река Сава. Градът предлага на своите посетители нечувана красота, от която да отпиват. Още от векове той е главен културен и исторически център. Днес е представител на търговията и индустрията. Напоследък ще ви направи впечатление как градът се е превърнал в една от основните дестинации за цяла Източна Европа.

Животът там е наистина интензивен, забързан и в никакъв случай не би могъл да се определи като монотонен. Хора, принадлежащи към отделните възрастови групи, обожават този място, заради това, че наред с културното развлечение, то предлага и забавление. Така успява да се превърне в една от най-посещаваните дестинации в Европа.

Почивка или екскурзия в Загреб – какво избирате?

Ако сте от хората, които имат сериозни професии и времето за тях е изключително ценно, то ние от Воаяж ви предлагаме да разгледате екскурзиите до Хърватската столица, чиято продължителност не е повече от няколко дни. Постарали сме се да отговорим на всяко ваше търсене, така че заедно да успеем да опознаем едни нови светове, народи, култури и обичаи.

В случай, че разполагате с достатъчно свободно време, то бихте могли да си закупите почивка от нас до уникалния и неповторим Загреб, която да ви откъсне от стреса и напрежението, в което сте се потопили. Звучи страхотно, нали? Независимо от кой тип граждани сте, то гарантираме ви, че изборът ви ще бъде правилен. Столицата на Хърватия е град, който си заслужава да бъде посетен дори и за няколко дни, а дори и часове.

Независимо от това, че транспортът и икономиката са се развили изключително бързо, то градът е успял да съхрани чара си и да запази спокойната атмосфера, царяща на територията му. Ето и някой от забележителностите, които наистина си заслужава да посетите:

  • Улица Ткалчичева (Tkalčićeva Ulica) е най-красивата в целия град. Там се намират множество магазини, галерии, кафенета и ресторанти. Ако сте решили да посетите Загреб през летния сезон от годината, тази улица ви предлага не малко на брой развлечения.
  • Катедралата е пример за неоготическото изкуство. Тя е напълно обновена от виенски архитекти след прочутото земетресение през 1880 година, нанасящо множество щети.
  • Горни град (Gornji grad) е едно от нещата, които задължително да видите в Загреб. Това е единственият запазен и до днес вход от към града. Там се намира статуята на Дева Мария, където туристи пристигат единствено да се помолят и да запалят свещ.

Тези и още много други забележителности имате възможността да посетите в Загреб. Доверете се на нашата туристическа агенция и заедно можем да сбъднем едно от съкровените ви желания!


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 164