0700 167 87

Почивки и екскурзии в Лаос на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

ТАЙЛАНД – ЛАОС – КАМБОДЖА – ВИЕТНАМ - В земите на изумрудения дракон!  Ранни записвания
ТАЙЛАНД – ЛАОС – КАМБОДЖА – ВИЕТНАМ - В земите на изумрудения дракон! 13 нощувкиСофия – Доха - Банкок – Аютая - Луанг Прабанг – Меконг - Куанг Си - Сим Рип – Хо Ши Мин/Сайгон - Ку Ши - Ханой – Халонг – Ханой – Доха - СофияЦената е за 13 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от6085.00лв.
Дата на тръгване
29.10.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Лаос е слабо позната страна и определено се нуждае от доста реклама за да догони нивото на туристически колоси като Тайланд. Въпреки това, в нея се крие изключителен туристически потенциал, който може да се развие основни в две направление - история и природа.

Лаос е едно от местата по света с най-древна история и най-стара култура, което като цяло едва ли ще ви изненада, имайки предвид колко стари цивилизации са процъфтели тук.

Друг интересен момент е дивата природа на Лаос. Страната, за която в действителност рядко се говори, всъщност е една от най-зелените страни в Азия като цяло. По голямата част от площта ѝ е покрита с гъста тропическа джунгла, голяма част от която никога не е била проучвана.

И именно тук идва магията на Лаос - да посетиш една толкова древна земя с толкова запазена дива природа е наистина нешо изключително рядко, за което може да се изговорят много думи.

Един от най-големите плюсове на Лаос е този, че местното население е съхранило през хилядолетията автентичната азиатска култура без да се наблюдава опити тази култура да се комерсиализира днес, както се случва в повечето градове и страни по света.

Неоткрития Тайланд…

За мнозина Лаос е неоткрития Тайланд. Страната има идентична красота и е потънала в изумрудена дъждовна гора, а крайбрежията съчетават ерозирали стърчащи от водата скални късове (подобни на островът на Джеймс Бонд). Бреговете са покрити с нежен кремаво бял пясък.

Навсякъде ще се натъквате на статуи на Буда, което говори ясно за религиозната насоченост на местните жители и техните религиозни обичаи и традиции, които не се отличават особено от тези в други страни в региона на Лаос.

Времето в Лаос…

Предвид това, че Лаос се намира в тропиците на Югоизточна Азия, страната се радва на наистина топъл и слънчев климат през ялата година. Разбира се, дъждовен сезон има и той обикновено съвпада с летните месеци, но дори и тогава валежите са по-скоро краткотрайни и имат ясно изразен летен характер.

Не губете време, а изберете Лаос за почива…

Лаос е страна, която определено си заслужава да посетите и да прекарате почивката си там, още повече, че тя все още не се радва на прекомерна популярност и в резултат от това цените все още са примамливо ниски.


Гласувайте за тази държава:

4.5 167