0700 167 87

Почивки и екскурзии в Коломбо на супер цени 2020

4 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Приключението наречено Коломбо е тук и ви приветства да бъдете смели и приключенски настроени. Най-големият град на Шри Ланка е тук за да ви впечатли със своята натурална и неподправена красота на флората и фауната. Градът е разположен в западната част на острова и е магнит за едни от най-ентусиазираните туристи и пътешественици от години насам. А защо и вие да не бъдете от тези, които вече са открили магията на това място?

Но не се залъгвайте. Коломбо далеч не е новооткрита перла на тази част на островната държава. Мястото е било популярно за древните търговци още преди 2000 години. Именно стратегическата му локация го прави изключително важен обект за морската търговия.

За щастие на всички гости на града той е успял да запази онази естествена красота, характерна за тези райони на света, като в същото време се е превърнал и в главен културен, икономически и образователен център за местното население и туристите, разбира се.

Коломбо и всички негови цветове

Тук успешно можете да се слеете с огромна част от следите и наследството на всички култури, които в продължение на стотици години са създали една невероятна симбиоза, от която се състои визията на островната нация.

Доверете се на тази дестинация с нас Voyageltd.com и споделете цялата тази красота, която е събрана на толкова малко място и обагрена с всички цветове на природата.

Отделете на този град няколко дни от почивката си и едва ли някога ще забравите разходките и приятния сблъсък с напълно непознати за нашите географски ширини култура, храна, музика и хора.

Очаровани – такива ще останете може би още в първите няколко часа, прекарани на това място. Атракциите на града приветстват всеки, който е решил да им отдаде внимание, а и как иначе? Колониалното наследство, забележителностите и всички възможности за забавления карат времето да лети толкова бързо, че дори седмица тук ще ви се стори като миг.

Пригответе сериозно пространство за снимки в мобилното си устройство или фотоапарата, защото гарантираме, че това е едно от местата по света, което ще ви постави в дилема дали да гледате и запомняте всяко нещо пред вас или да следите всичко през обектива.

Едни от най-популярните забележителности тук

Църквата Wolvendaal е построена през 1749 година и е ценно наследство от холандците в Шри Ланка. Когато духовната обител в това място е създадена всичко тук е било диво пространство, встрани от тогавашния град. Формата на църквата представлява гръцки кръст, чиито стени са дебели 1,5 метра. Ценно е и холандското обзавеждане в интериора на това място.

Абанос и амвон са материалите, използвани от холандските майстори, за да се създадат пейките и столовете в църквата.

Шри Ланка е била възвеличавана заради красотата си, необикновената дива природа и неповторимите плажове от много мореплаватели стотици години назад във времето. Като част от острова Коломбо не прави изключение, разбира се.

Доближете се до островната култура на това място, запознайте се отблизо с природата в цялото ѝ могъщество, което е впечатлявало пътешественици много преди нас и се доверете на повика на всичко това. Изправете се пред величествените храмове, които са приемали хората от тези места стотици години. Това е енергия, която едва ли бихте могли да усетите по друг начин, освен ако не бъдете в Коломбо.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 158